Οριστική άδεια για το εμβόλιο της Pfizer;

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ότι η σχετική ανακοίνωση θα βγει τη Δευτέρα, με την εξέλιξη αυτή να έρχεται νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν.

Οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ προσπαθούσαν για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αδειοδότησης έως την Παρασκευή, αλλά καθυστέρησαν μερικές ώρες εξαιτίας της γραφειοκρατίας και ορισμένων διαπραγματεύσεων με την εταιρεία Pfizer.

Μάλιστα πηγές από τον οργανισμό αναφέρουν ότι υπάρχει η πιθανότητα η έγκριση να καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η οριστική έγκριση του εμβολίου της Pfizer θα οδηγήσει σε «άνοιγμα» της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ, όπως είναι ο στρατός, ή ορισμένα Πανεπιστήμια.

Μόλις λάβει την έγκριση, η Pfizer-BioNTech σχεδιάζει να ζητήσει γρήγορα από τον F.D.A. να εγκρίνει και την τρίτη δόση του εμβολίου της.

Για το θέμα μίλησε στο OPEN ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής του ΑΠΘ, Κωνσταντίντος Τριανταφυλλίδης, επισημαίνοντας ότι η οριστική έγκριση καταρρίπτει τους ισχυρισμούς όσων δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο διότι ακόμα είναι σε «πειραματικό στάδιο».

ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΕΙΔΗΣΗ'' ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΑΚΟΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ 2023! ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΟΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ...


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.