Ετοιμάζουν συγχωνεύσεις κλινικών και πάγωμα χειρουργείωνΕτοιμάζουν συγχωνεύσεις κλινικών και πάγωμα χειρουργείων λόγω έλλειψης προσωπικού. Μετά τις αναστολές εργασίας το προσωπικό των νοσοκομείων δε θα είναι επαρκές. Βαδίζουν βάση σχεδίου καταστροφής της δημόσιας  υγείας.  ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ... Το λένε από την αρχή.
Έκτακτη ενημέρωση!
Αποκαλυπτικό έγγραφο της 1ης ΥΠΕ!
Εφαρμόζουν το μέτρο της αναστολής εργασίας υγειονομικών, ενώ γνωρίζουν ότι θα προκληθούν σοβαροί κίνδυνοι λειτουργίας σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας.
Ετοιμάζονται για πάγωμα χειρουργείων και συγχωνεύσεις κλινικών, επειδή δεν θα φτάνει το προσωπικό!
Φαντάζομαι ποια θα είναι η απάντηση Κυβέρνησης- Υπουργείου Υγείας στις συνθήκες έκτακτης ανάγκης που θα δημιουργηθούν με απόλυτα δικη τους ευθύνη:
*Ανάθεση υπηρεσιών σε ιδιώτες έναντι αδράς αμοιβής
*Προσλήψεις εξπρές με fast track διαδικασίες για την αναπλήρωση-αντικατάσταση του έμπειρου προσωπικού που θα απομακρυνθεί.
Τελικά, το επιτελικό καθεστως Μητσοτάκη δεν κάνει τίποτα τυχαία!Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.