ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ!!

 


Οργή και θυμό έχουν τα λόγια του προέδρου Δασοφυλάκων , καθώς  η κυβερνητική ανικανότητα  οδήγησε στον αφανισμό εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων δάσους καθώς επίσης και  στην αποψίλωση και εξαφάνιση  επαγγελμάτων που συνδεονται με το δάσος και το κάψιμο του βιός όλων των ανθρώπων...

Συγκεκριμένα γράφει σε ανάρτηση του στο facebook:

 «Άντε στο διάολο ηλίθιοι και ανίκανοι Μετά από πόσα χρόνια θα μάθετε ότι τις φωτιές δε τις σβήνουν στην άσφαλτο και τα εναέρια μέσα.

Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι τα δάση είναι πυκνά και δύσβατα. Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι όλα τα δάση στο κόσμο έχουν καύσιμη ύλη και δεν είναι πάρκα και άλση.

Πότε επιτέλους θα μάθουν να κάνουν καλή διασπορά αυτοκινήτων για γρήγορη επέμβαση και σε θέσεις που να έχουν ορατότητα στα δάση και όχι να περιμένουν την αναγγελία της φωτιάς από τους πολίτες ή τους εθελοντές.

Πότε επιτέλους θα μπουν σε ένα χωματόδρομο και να χτυπήσουν τη φωτιά πριν γίνει ανεξέλεγκτη.

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν όλοι οι άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά επειδή έτυχε να έχουν ένα θεσμικό ρόλο  με ειδικότητα Δικηγόρου, Οικονομολόγου, Γιατρού, Επιχειρηματία κλπ.

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να πιπιλίζουν τη λέξη αντιπυρικές ζώνες όταν η φωτιά κάνει βόλτες στην Εθνική Οδό όταν περνάει το 2009 τη φυσική αντιπυρική ζώνη τη Λίμνη Μαραθώνα.

Όταν η φωτιά για δέκα μέρες κάνει βόλτες  από τον Ευβοϊκό στο Αιγαίο. Μετά τι;  Μετά Τρίβουν τα χέρια τους για κακή οικονόμα οι κάθε λογής εργολάβοι και τα λαμόγια για να ξεσκίσουν τις σάρκες υλοτομίες, κλάδο πλέγματα αναδασώσεις κλπ».

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.