Φωτιές: Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας και ο Κορίνθου - Τρίπολης – Καλαμάτας, πώς κινούνται ΙΧ και φορτηγά


Έκλεισε, λόγω δυσμενών συνθηκών ορατότητας, εξ’ αιτίας φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή Χράνοι της Αρκαδίας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και συγκεκριμένα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,6 (ανισόπεδος κόμβος Παραδεισίων) και 210,6 (ανισόπεδος Κόμβος Τσακώνας).

Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία, όση ώρα θα παραμένει κλειστό το τμήμα του αυτοκινητόδρομου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, στα παρακάτω σημεία:

Στο 192ο χιλιόμετρο (ημικόμβος Αλφειού) του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
Στο 210ο χιλιόμετρο (κόμβος Κυπαρισσίας) του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στις προαναφερόμενες χιλιομετρικές θέσεις, όπως και στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας και θα ακινητοποιούνται όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα, ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.
Η παρούσα ανακοίνωση ισχύει από τις 7 το πρωί του Σαββάτου 7.7.2021 μέχρι νεωτέρας.

Παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας
Παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία οχημάτων και στα δύο ρεύματα η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, εξαιτίας της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική.

Η Νέα Οδός ανακοίνωσε χθες πως με απόφαση της τροχαίας λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονται σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη μέχρι τον Α/Κ Οινοφύτων. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Καλυφτάκη. Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Α/Κ Θήβας μέχρι τον Α/Κ Καλυφτάκη. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Θήβας.

Παράλληλα, με εντολή τροχαίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εκκένωσης των οικισμών που πλήττονται από τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ράμπες εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Βαρυμπόμπης και του Ανισόπεδου Κόμβου Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), θα παραμείνουν ανοιχτές μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τέλος να σημειώσουμε πως έχει ανασταλεί η είσπραξη διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια Θήβας, καθώς και όλους τους πλευρικούς σταθμούς που βρίσκονται εντός του αποκλεισμένου τμήματος και στις δύο κατευθύνσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.