Μπήκε η φωτιά στο Κρυονέρι καίγονται τα σπίτια

φώτο αρχείου

 Η φωτιά  έχει μπει στον οικισμό και  καίει σπίτια και περιουσίες.
Στο Κρυονέρι η πρώτη μάχη χάθηκε στην είσοδο του οικισμού, καθώς παρά τις προσπάθειες όλων όσοι επιχειρούσαν σε καίρια σημεία για να διαφυλάξουν τον οικισμό, η φωτιά μπήκε σε αυτόν και έχει αρχίσει να καίει σπίτια και περιουσίες.

Είναι ενδεικτικό πως μετά τις 13:00 δυνάμεις της Πυροσβεστικής είχαν παραταχθεί στο γήπεδο του Κρυονερίου για να προσπαθήσουν να ανακόψουν εκεί το μέτωπο, όμως, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Έτσι, λίγο πριν από τις 14:00 πυροσβέστες και κάτοικοι απομακρύνθηκαν τρέχοντας από το σημείο καθώς η φωτιά μπήκε στο Κρυονέρι, το οποίο πια έχει παραδοθεί στις φλόγες…
Την ίδια στιγμή, όπως μετέδωσε στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος και του Newsbomb.gr , Αλέξανδρος Καλαφάτης, στο Κρυονέρι έγινε προσαγωγή νεαρού. Ο άνδρας εξετάζεται για τον λόγο που βρέθηκε στο σημείο, με τις Αρχές να θέλουν να διαπιστώσουν αν όντως ο νεαρός βρέθηκε στο μέτωπο για να βοηθήσει στην κατάσβεση όπως ισχυρίστηκε κατά την προσαγωγή ή αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Θυμίζουμε πως στην Πάρνηθα, στην περιοχή των Αχαρνών, βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί, για αυτό και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία είναι σε εγρήγορση για τον εντοπισμό πιθανών εμπρηστών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα &
τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.