Τουρκικά αλιευτικά “έδεσαν” στα Κύθηρα!Οι φωτογραφίες από το kythera.news (από τον George Samios) δείχνουν τα τουρκικά αλιευτικά έξω από το λιμάνι στο Καψάλι! Από το Λιμενικό χθες δήλωναν ότι γνώριζαν το θέμα και πως “δεν υπάρχει ανησυχία, γιατί τα αλιευτικά πάνε προς Τουρκία”! Τα αλιευτικά προς το παρόν είναι στο Καψάλι και το Λιμενικό δεν ανησυχεί προφανώς επειδή κανένας δεν ανησυχεί ,ούτε στην Αθήνα.
Οι Τούρκοι είχαν βγάλει τον αλιευτικό τους στόλο και πέρυσι τέτοιες μέρες, λίγο πριν ξεκινήσουν την κλιμάκωση της κρίσης σε Αιγαίο και νοτιοανατολική Μεσόγειο. Φέτος οι κινήσεις τους είναι ακόμη πιο προωθημένες αλλά το εντυπωσιακό είναι η απόλυτη αφωνία των Αθηνών!

Όλα αυτά 10 ημέρες πριν από την “κάθοδο” του Ερντογάν στην κατεχόμενη Κύπρο, όπου θα ανακοινώσει “σημεία και τέρατα”! Στην Κύπρο, για την οποία ο ΟΗΕ δεν αποκαλεί πια Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά υιοθετεί το …”ελληνοκυπριακή κοινότητα”! Αυτό συνέβη λίγες ημέρες μετά από την ακατανόητη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον τουρκοκύπριο Τατάρ σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών!

Αυτό συνοπτικά είναι το “γαλήνιο καλοκαίρι” … Εξασφαλισμένο από μία πρωτόγνωρη ελληνική ανοχή σε κάθε είδους πρόκληση από την πλευρά της Τουρκίας, η οποία πλέον συμπεριφέρεται σαν να έχει τη βεβαιότητα ότι ουδείς θα της αντισταθεί.

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.