Προώθηση μεταναστών με “κάλυψη” αλιευτικά επιχειρούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο!


Τουρκικές πονηριές στο Αιγαίο και ειδικότερα στην περιοχή της Λέσβου. Οι Τούρκοι “κυκλώνουν” το νησί με πλήθος αλιευτικών τους. Όμως ανάμεσα στα τουρκικά αλιευτικά πλέουν και δουλεμπορικά σκάφη που μεταφέρουν πρόσφυγες και μετανάστες. Προχθές εντοπίστηκε σκάφος που μετέφερε περίπου 200 άτομα! Κοντά του δύο τουρκικές ακτοφυλακίδες.

Όλα αυτά δυτικά της Λέσβου!

Όταν το δουλεμπορικό εντοπίστηκε από τις ελληνικές αρχές οι Τούρκοι έσπευσαν να πουν ότι είχαν στείλει τις ακτοφυλακίδες για να το σταματήσουν! Που; Δυτικά της Λάσβου;

Σήμερα είχαμε ναυάγιο μεταξύ Λέσβου και μικρασιατικών παραλίων.

Τρία άτομα αγνοούνται και δέκα έχουν διασωθεί σε ναυάγιο φουσκωτής βάρκας στην οριογραμμή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ βόρειας Λέσβου και τουρκικών ακτών.

Στην επιχείρηση διάσωσης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συμμετέχουν σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex, ελικόπτερο τύπου Super puma και αεροσκάφη, καθώς και ένα παραπλέον πλοίο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ενημερώθηκαν και οι τουρκικές Αρχές.

militaire.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.