Συνάντηση Δένδια με τον πρόεδρο της Βουλής της Λιβύης Σάλεχ στην Αθήνα!

 



 

Με την πρόσφατη επανεργοποίηση των σχέσεων Ελλάδος Λιβύης και την επαναλειτουργία της πρεσβείας μας στην Τρίπολη ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος  Δένδιας συναντάται αύριο με τον πρόεδρο της Βουλής της Λιβύης Αγκίλα Σάλεχ στην Αθήνα.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι η Ελλάδα πρωτοστάτησε μέσω των ενεργειών του Νίκου Δένδια στις ειρηνευτικές συνομιλίες για των τερματισμό του εμφυλίου πολέμου στην αραβική χώρα, παρότι η Γερμανία έβαζε βέτο στις προσπάθειες της Ελλάδας και την απέκλειε από τις  ειρηνευτικές διασκέψεις


Στο επίκεντρο των συνομιλιών αναμένεται να βρεθούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Λιβύης, οι επερχόμενες εκλογές στην Λιβύη, καθώς και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης φέτος, μετά την συνάντηση που είχαν στην Αλ Κούμπα της Λιβύης τον περασμένο Απρίλιο. Ο Αγκίλα Σαλέχ θα παραμείνει στη χώρα μας για τέσσερις ημέρες, διάστημα που θεωρείται ασυνήθιστα μεγάλο για διπλωματική επίσκεψη.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.