Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς



Να βάλει τέρμα στη ζωή του προσπάθησε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, ο 30χρονος μεταφέρθηκε μέσα στην νύχτα εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου καθώς το απόγευμα της Τετάρτης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Ο 30χρονος  επιχείρησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου, επιβεβαίωσαν σύμφωνα με το MEGA την πληροφορία και έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται και να φυλάσσεται φρουρούμενος.

Ο 30χρονος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στον ανακριτή, ωστόσο όπως φαίνεται, βάσει των τελευταίων εξελίξεων, είναι αδύνατο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.