Τη χτύπησε, την έσυρε και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα τα οποία αποτυπώνουν το τι πέρασε η Γαρυφαλλιά στα χέρια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Δημήτρη Βέργου. 

Ο κ. Μπογιόκας, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως, όπως διαπίστωσε, ο δράστης χτύπησε την άτυχη κοπέλα, εν συνεχεία την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα. «Όπως διαπιστώθηκε, κατόπιν συμπλοκής ο δράστης έσυρε την κοπέλα στα βράχια και την έριξε στη θάλασσα ζωντανή. Είχε καταπιεί νερό» δήλωσε ο κ. Μπογιόκας στο zougla.gr.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιατροδικαστική έκθεση, ο Δημήτρης Βέργος φέρεται να χτύπησε άγρια την κοπέλα (έφερε τραύματα στο κεφάλι), με αποτέλεσμα αυτή να μην μπορεί να αντιδράσει. Ειδικότερα η κοπέλα είχε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της. 

Στη συνέχεια ο δράστης την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα. Η κοπέλα, χτυπημένη καθώς ήταν, δεν είχε τη δυνατότητα να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να πεθάνει τελικά από πνιγμό. 

Όσον αφορά στα γδαρσίματα που είχε στο κορμί της, αυτά προήλθαν από την πτώση και το σύρσιμο στο έδαφος. Παράλληλα στον λάρυγγα και στα πνευμόνια εντοπίστηκε από τον ιατροδικαστή όπως προαναφέρθηκε μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.