Ανήλικοι απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο στο τραμ



Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, δύο ανήλικοι από την Αλβανία ηλικίας 15 και 13 ετών,
κάθισαν δίπλα στον 16χρονο και του έπιασαν κουβέντα, ενώ την ώρα που ο συρμός του τραμ πλησίαζε στη στάση «Καλαμάκι» στον Άλιμο, ο 13χρονος ζήτησε να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο. Ο 16χρονος αρνήθηκε και τότε οι δύο «άγουροι» ληστές τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν, εξαναγκάζοντας τον να τους δώσει τελικά τη συσκευή.
Οι ανήλικοι  δράστες αποβιβάστηκαν και κατευθύνθηκαν πεζοί προς το Παλαιό Φάληρο. Στην επόμενη στάση κατέβηκε ο 16χρονος και με τη βοήθεια ενός φίλο του κάλεσαν την Άμεση Δράση.
Πλησίον της στάσης του τραμ «Μαρίνα Αλίμου» εντοπίστηκαν ο 15χρονος κι ο 13χρονος, οι οποίοι σε κοντινή απόσταση είχαν πετάξει το κινητό τηλέφωνο καθώς είδαν τους αστυνομικούς και δεν ήθελαν να βρεθεί πάνω τους. Συνελήφθησαν, αναγνωρίστηκαν από το θύμα ενώ σε βάρος των γονιών του 13χρονου ασκήθηκε και δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.