Στην ανακρίτρια ο Λιγνάδης για ακόμα δύο υποθέσεις βιασμού


Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για δύο νέες κατηγορίες που αφορούν σε βιασμό. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αναμένεται να μεταχθεί στο ανακριτικό γραφείο από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται προσωρινά από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μετά την αρχική ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή, το κατηγορητήριο σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη επεκτάθηκε, καθώς υπήρξαν νέες καταγγελίες σε βάρος του. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα από την εισαγγελία είχε ασκηθεί σε βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού νέα δίωξη για βιασμό ενός 17χρονου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.