ΚριθαρίδηςΜεΡα 25: ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ζητα για όσα αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών»..KYBEΡNOYN.θεσπίζοντας όρους «καμόρας».

 Κριθαρίδης: Η «αριστεία» που έλαμψε δια της απουσίας της στα ΚΕΚ αντανακλά  τα κυβερνητικά προτάγματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη | ενότητες, πολιτική |  Real.grΗ «Εφημερίδα των Συντακτών» ανήκει στους εργαζομένους της | Η Εφημερίδα των  Συντακτών

  ΚριθαρίδηςΜεΡα 25: ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ζητα για όσα αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών»..KYBEΡNOYN.θεσπίζοντας  όρους «καμόρας».


«Λόγος παραίτησης του κ. Χαρδαλιά είναι τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» για τη λειτουργία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την εμπλοκή του ίδιου του κ. Χαρδαλιά σε άτυπες διαδικασίες και αδειοδοτήσεις», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης. Πόσο μάλλον,  «που στη θέση στέρεων, πειστικών εξηγήσεων, ο κ. Χαρδαλιάς κατέφυγε σε αοριστολογίες συνδυαζόμενες με απειλές κατά των δημοσιογράφων που έκαναν τις σχετικές αποκαλύψεις».

Ο  «κ. Χαρδαλιάς οφείλει ή να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τα όσα αποκαλύπτονται ή να πάει σπίτι του και η δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει στο σύνολο της την υπόθεση». Υπογραμμίζει στη συνέχεια, ότι «η εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτούς που αποφασίζουν κυριολεκτικά για τη ζωή τους και τις ελευθερίες τους, παραείναι σοβαρή υπόθεση για να επαφίεται σε ανθρώπους που κάνουν λάστιχο τους ίδιους τους κανόνες που θεσπίζουν με κριτήρια και όρους «καμόρας».

O κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «οι κύριοι Μητσοτάκης και Χαρδαλιάς δεν μπορούν να κρύβονται άλλο πίσω από την ατομική ευθύνη, όσο η εγκληματική τους ευθύνη εναργώς αναδύεται».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.