εξελίξεις στην υπόθεση Γλυκά Νερά.ME ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

 Γλυκά Νερά: Νέα ευρήματα και στοιχεία για το έγκλημα. Θα ενημερωθεί ο  σύζυγος της Καρολάιν | Madata.GR

εξελίξεις στην υπόθεση Γλυκά Νερά.ME ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΛΕΨΙΜΟ ,,,
Η ελληνική αστυνομία έστειλε εσπευσμένα ελικόπτερο στην Αλόννησο για να μεταφέρει στη ΓΑΔΑ τον σύζυγο της Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος καλείται να δώσει κατάθεση για μία νέα σειρά από νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα και που, κατά ανώτερους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., θεωρούνται ιδιαιτέρως σημαντικά.

Ο σύζυγος της Κάρολαϊν βρισκόταν στο νεκροταφείο της Αλοννήσου όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της συζύγου του.

Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της νέα στοιχεία τα οποία θα τεθούν υπόψη του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί, μόλις ολοκληρώθηκε το τρισάγιο, προσέγγισαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών έχει ανακτήσει κάποια δεδομένα από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Οι Αρχές λοιπόν θέλουν να καταθέσει ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν σχετικά με αυτά, καθώς είναι και ο μόνος μάρτυρας της υπόθεσης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος με τις Αρχές να κάνουν λόγο για ανατροπή. ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΙΧΝΗ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΣ

zougla.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.