Συσκευές καθαρισμού του αέρα στην Ομόνοια!Αφού ξεράθηκαν τα δέντρα του ''μεγάλου περί πάτου'' ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης βρήκε τη λύση... Καθαριστές αέρα !!!
Πως να καθαρίσει ο αέρας όσο κυβερνούν τέτοιοι;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της LiFO, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», ο όμιλος Πολίτη δώρισε τέσσερις συσκευές απορρόφησης ρυπογόνων μικροσωματιδίων έξυπνης τεχνολογίας καθώς και δύο αισθητήρες ανίχνευσης ποιότητας αέρα και καιρού, που τοποθετήθηκαν στην πλατεία Ομονοίας.
Η Αθήνα ανήκει στις πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σχεδόν το 70% των ρύπων της προέρχεται από αυτοκίνητα. Φυσικά, καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη παίζει η εμφανής έλλειψη επαρκούς πρασίνου και δέντρων που μπορεί λειτουργήσουν ως φυσικά φίλτρα, καθαρίζοντας τον αέρα που αναπνέουμε.
Το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές πόλεις παγκοσμίως, σε περιοχές με επιβαρυμένη ατμοσφαιρική ρύπανση, σε σημεία κοντά σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς, σε λιμάνια, κοντά σε βιομηχανίες αλλά και σε πάρκα, συμβάλλοντας σημαντικά στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας. Ειδικά στα σημεία που δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης δέντρων αποτελεί μία ιδανική επιλογή.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.