Αυξάνεται η ακρίβεια στην αγορά- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ


 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 13/6/2021


ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΕΙΔΙΚΟΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΠΕΙΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!! 
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...
ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! 
ΑΣ ΔΟΥΜΕ  ΜΟΝΟ ΤΊ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!!
ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;;
ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ FUNDS;;;
ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ;;;
ΤΡΕΜΕ ΣΟΛΩΝ!!! 
ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ''ΣΩΤΗΡΕΣ''!!!

«Φωτιά» έχει πάρει το καλάθι της νοικοκυράς, με τις εκτιμήσεις των αναλυτών να αναφέρουν ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας πορείας περαιτέρω ανατιμήσεων.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), ο υποδείκτης τιμών καταναλωτή για την ομάδα των ειδών τροφίμων και μη αλκοολούχων ποτών από την αρχή του χρόνου συνεχώς αυξάνεται.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2021 εμφάνισε τιμή 106,79 υψηλότερα από τον Απρίλιο (τιμή 106,22), τον Φεβρουάριο (τιμή 106,71) και τον Ιανουάριο του 2021 (106,51). Μόνο τον Μάρτιο η αντίστοιχη τιμή ήταν χαμηλότερη (106,31).

Σε ετήσια βάση, τον Μάιο, αρνί και κατσίκι, πουλερικά, νωπά ψάρια, τυριά, ελαιόλαδο, άλλα βρώσιμα έλαια, νωπά λαχανικά και πατάτες είναι τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες ανατιμήσεις με βάση τον δείκτη τιμών καταναλωτή που δημοσίευσε χθες η ΕΛΣΤΑΤ, με τις ποσοστιαίες αυξήσεις να κυμαίνονται από 0,9% στα τυριά και να φθάνουν το 14,5% στα αρνιά και τα κατσίκια.

Οι τιμές των πουλερικών αυξήθηκαν κατά 4%, των νωπών ψαριών 6,1%, του ελαιολάδου 1,1%, των άλλων βρώσιμων ελαίων 13,8%, των νωπών λαχανικών 3%, ενώ οι πατάτες ακρίβυναν μέσα σε έναν χρόνο 3,5%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ηλιέλαιο στα ράφια των σούπερ μάρκετ, από 1,70 ευρώ το λίτρο πέρσι, έχει φτάσει φέτος στο 1,99 ευρώ το λίτρο, ενώ η λιανική τιμή στο κατσίκι έφθασε κατά μέσο τα 12 ευρώ το κιλό, από 9,90 ευρώ πέρυσι.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.