ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ

 Έκανε πίσω η ΑΔΕΔΥ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ

 ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥ

Η συνδικαλιστική οργάνωση γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε πως αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων.

Η Νίκη Κεραμέως, μέσω ανακοίνωσης, εξήγησε πως πρόκειται να καταθέσει αγωγή διότι η απεργία της ΑΔΕΔΥ παρεμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλήνιων.

Όπως αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση, η κήρυξη της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών για την Τετάρτη 16 Ιουνίου μπορεί να θέσει ανυπέρβλητα εμπόδια στην απρόσκοπτη συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την ομαλή διενέργειά τους.

«Το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια κρίσιμη δοκιμασία για το μέλλον περισσότερων των 100.000 υποψηφίων» επισήμανε η υπουργός.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.