Ευαγγελισμός: Μπλακ άουτ στο νοσοκομείο σε ώρα γενικής εφημερίας


Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» καθώς σημειώθηκε μπλακ άουτ εν μέσω γενικής εφημερίας. 

Το μισό νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, με το μπλακ άουτ να εντοπίζεται στο μισό κτίριο ΑΧΕΠΑ, το Ακτινολογικό, τη ΜΕΘ 1 και πολλές παθολογικές κλινικές. Οι εφεδρικές γεννήτριες δεν κατάφεραν να τροφοδοτήσουν επαρκώς με ρεύμα το νοσοκομείο.

Παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν έχουν οδηγήσει σε καταγγελίες  εργαζομένων σχετικά με περικοπές που έχουν ως αποτέλεσμα την ελλιπή τεχνική υποστήριξη του νοσοκομείου. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.