Ο φόνος του σκύλου ''πρόδωσε''το σχέδιο


 Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20 ετών συζύγου του, έστησε μια ιστορία ληστείας βάζοντας στοιχεία από τη ληστεία που είχε γίνει εις βάρος του εκπαιδευτή του πριν 3 χρόνια την οποία προφανώς και γνώριζε, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του και να αποποιηθεί των ευθυνών του αναφορικά με το έγκλημα.

Πέρα από την κατάληξη της  Καρολάιν, ο κόσμος  μάθαινε πως οι υποτιθέμενοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι από το υπόγειο του κτιρίου στα Γλυκά Νερά και συναντούσαν στο ισόγειο το σκύλο της οικογένειας. Το άτυχο κατοικίδιο βρέθηκε από τους αστυνομικούς κρεμασμένο στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

Μπαίνοντας μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ο αστυνομικός που έγινε πρώτος μάρτυρας της σκηνής του εγκλήματος, αντίκρισε τον σκύλο του ζευγαριού κρεμασμένο στη σκάλα, ενώ στη σοφίτα είδε πρώτα τον 33χρονο πιλότο δεμένο στο πάτωμα και στο κρεβάτι, νεκρή την Καρολάιν και στην πλάτη της το 11 μηνών κοριτσάκι.
Ο σκύλος της οικογένειας δεν είχε δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι. Αυτός που το είχε κάνει, είχε βγάλει το άτυχο ζώο έξω, το έπνιξε με τα χέρια του, και στη συνέχεια το έσυρε πάλι μέσα και το κρέμασε στην κουπαστή. Η διαδρομή αυτή, όμως, «σημαδεύτηκε» από ακαθαρσίες του ζώου στις οποίες δεν έδωσε σημασία ο δράστης, αλλά φάνηκαν πολύτιμο στοιχείο για τους αστυνομικούς.

«Εάν ήταν ληστές, θα σκότωναν μέσα στο σπίτι τον σκύλο και φυσικά δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να τον κρεμάσουν για να δημιουργήσουν ένα σκηνικό μέσα στο σπίτι», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.