Αλήθειες και ψέματα


Πόσες αλήθειες και πόσα ψέματα ακούσαμε τον τελευταίο χρόνο;
Δυστυχώς τα ψέματα είναι περισσότερα γιατί οι αλήθειες αποκρύπτονται  με όλους τους δυνατούς τρόπους. Αστυνομική βια,πρόστιμα, λογοκρισία, καταπάτηση δικαιωμάτων, απειλές, ψυχολογική βια και εκβιασμοί  είναι πλέον η καθημερινότητα μας. 
Κόσμος πεθαίνει από  καρδιολογικά, εγκεφαλικά, καρκίνο, διαβήτη ακόμα κι από χολή ή κι άλλα  νοσήματα που μένουν αδιάγνωστα γιατί ο κόσμος δε μπορεί να πάει στο νοσοκομείο αφού είναι όλα ΜΟΝΟ για covid και η οικονομική κατάσταση τους, δεν τους επιτρέπει να πάνε σε ιδιωτικό.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Καταπατούνται  όλα τα συνταγματικά  δικαιώματα  των  πολιτών αν δεν εμβολιαστούν! Με τι να εμβολιαστούν; Με ένα πειραματικό εμβόλιο που δεν έχει εγκριθεί  γιατί είναι σε στάδιο μελέτης και  σύμφωνα με το φύλλο οδηγιών του ΔΕΝ περιέχει τον ιό.




Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους,  εκδήλωσαν έρπητα ζωστήρα την οποία όμως πολλοί γιατροί αρνούνται να δηλώσουν στην κίτρινη κάρτα του ΕΟΦ. Προφανώς τα δωράκια των εταιρειών είναι πιο σημαντικά από την υγεία των ασθενών τους.... Εξάλλου η καμπάνια που διαφήμιζε το εμβόλιο για τον έρπη ζωστήρα ξεκίνησε λίγους μήνες πριν την πανδημία. Το εμβόλιο για τον έρπη ζωστήρα παράγει η γαλλική Sanofi που συνεργάζεται με την Pfizer/BioNTech για την παραγωγή του εμβολίου για τον covid 19. Εγκρίθηκε το 2006, 4 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του Sars cov 1. Ξεκίνησε όμως να διαφημίζεται λίγους μήνες πριν ξεσπάσει η πανδημία (;) του Sars cov 2!!! Πολλές συμπτώσεις για να είναι τυχαίες τελικά. Πολλές απορίες που οι''γιατροί'' αρνούνται να λύσουν, αλλά επιβάλλουν ιατρικές πράξεις είτε με τη βια είτε με λάδωμα....

 Όχι δεν έχει τσιπάκι το εμβόλιο. Τη δουλειά  αυτή την κάνει το κινητό μας τηλέφωνο και το πιστοποιητικό εμβολιασμού...
ΟΛΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ....ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.