ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ SELF TEST

 


 

Ο λόγος  γιατί δεν ανανεώθηκε το συμφωνητικό που είχε γίνει μεταξύ του υπουργείου και του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου.

Το συμφωνητικό αυτό, ανέφερε ως καταληκτική ημερομηνία της χορήγησης των self tests από τα φαρμακεία της επικράτειας την 6η Ιουνίου.
Κατά τον ίδιο τον φαρμακευτικό σύλλογο
υπάρχουν φορείς που μπορεί να αναλάβουν το εργο διανομής και διάθεσης
Στην ανακοίνωση τους τονίζουν ότι  αρχικά θα προμηθεύανε self tests στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους στην εστίαση, όμως, στην πράξη αυτή η διαδικασία διευρύνθηκε και σε άλλους τομείς.

Υπάρχουν φορείς, όπως για παράδειγμα τα νοσοκομεία, ο στρατός και άλλοι που μπορούν να αναλάβουν από μόνοι τους αυτή την χορήγηση. Για ποιο λόγο να μπαίνουν οι φαρμακοποιοί μπροστά;".


Η  απόφαση της μη χορήγησης από πλευράς φαρμακείων self test, ισχύει έως ότου τελειώσουν οι προμήθειες του κάθε καταστήματος.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι φαρμακοποιοί της Πάτρας από την αρχή της πανδημίας έχουν λειτουργήσει σε αρκετές περιπτώσεις εθελοντικά για το κοινό καλό.

Ένα παράδειγμα είναι τα ραντεβού που κλείνουν για τον προγραμματισμένο εμβολιασμό τους, σε ένα μεγάλο μέρος των πολιτών που απευθύνονται σε αυτούς.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.