Εθελοντής στη βρετανική αστυνομία ο 49χρονος κλέφτης της Εθνικής Πινακοθήκης;

φωτο protothema

Σύμφωνα με το protothema.gr ο 49χρονος Artfreak ήταν εθελοντής της Βρετανικής αστυνομίας!
Στην φωτογραφία ο 49χρονος έχει ποζάρει, όπως αναφέρει μαζί με συναδέλφους του από την ίδια υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαρρήκτης της Εθνικής Πινακοθήκης σε σχετική ερώτηση των αστυνομικών φαίνεται να μίλησε για το παρελθόν του και να αποκάλυψε πως το χρονικό διάστημα που βρισκόταν για τουλάχιστον 7 μήνες στο Λονδίνο εργαζόταν ως εθελοντής αστυνομικός.
Το γεγονός έχει κινήσει υποψίες με τους αστυνομικούς να στρέφονται προς τους συναδέλφους τους στην βρετανική χώρα, προκειμένου να τους λύσουν όλες τις σχετικές απορίες αναφορικά με το πόστο στο οποίο τις υπηρεσίες του.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΞΕΝΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Να σημειώσουμε πως το 2012 που έγινε η κλοπή η κυρία Λίνα Μενδώνη ήταν γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και η Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα, διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης, η οποία παραμένει στη θέση της έως και σήμερα.
Όσο για τη δική μας αστυνομία ....



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.