O OΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΤΕΛΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

 Αλέξης Πατέλης στο "Κεφάλαιο": "Ξεκινούν αμέσως έργα του Ταμείου Ανάκαμψης"

O OΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΤΕΛΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Α.Πατέλης
Σε συνέντευξή του για όσους έχουν διδακτορικά,  έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις,
Μετα το οτι δεν ξερουμε να κανουμε βιογραφικα κλπ νεοαριστειακα δειχνει ποσο υποκρατικοι ειναι οι ΑΡΙΣΤΟΙ και  έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το κυβερνητικό αφήγημα περί αριστείας.
Eτσι με λιγα λογια και απλη μεταφραση σκεπτικου του που εκφραζεται με λογο ειπε
 Τεμπέληδες οι νέοι επιστήμονες με διδακτορικό

Ο κ. Πατέλη ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ  θέλει μόνο φθηνά εργατικά χέρια

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι «αποκαλύπτει το “όραμα” των δήθεν άριστων της Ν.Δ. για τους νέους και τις νέες της χώρας. Φθηνά εργατικά χέρια χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση».
Αναφέρει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ: «Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο κ. Πατέλης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το διδακτορικό ως κάτι αρνητικό, να προσβάλει τους νέους επιστήμονες που συνέχισαν τις σπουδές τους ως τεμπέληδες και να τους απειλήσει ότι το μόνο που τους περιμένει είναι η ανεργία. “Δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό αν μου έκανε αίτηση γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος άνθρωπος που δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά” , τόνισε και έδειξε την έξοδο από τη χώρα στους νέους με υψηλού επιπέδου προσόντα. Μάλιστα κ. Πατέλης με αλαζονικό τρόπο διατηρεί το δικαίωμα για τον εαυτό του, αλλά δεν το αναγνωρίζει στους νέους επιστήμονες της χώρας.
Οι αντιλήψεις και οι πολιτικές της δεξιάς είναι αυτές που θέριεψαν στο παρελθόν το brain drain και αναβιώνουν τώρα με τον πιο επίσημο τρόπο από τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση των δήθεν άριστων».
 
Ελληνική Λύση

Η πολιτική απάτη της Νέας Δημοκρατίας που έγινε κυβέρνηση επικαλούμενη την Αριστεία, μόλις αποκαλύφθηκε.
Όταν ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού Αλεξης Πατέλης δηλώνει ότι: «το διδακτορικό είναι κάτι το αρνητικό.
Δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό. Δείχνει ότι δεν έχεις όρεξη για δουλειά», αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία , όχι μόνο δεν εκπροσωπεί την Αριστεία, αλλά την απεχθάνεται. Εξηγεί όμως και την κατάρρευση της οικονομίας, της κοινωνίας και της δημόσιας υγείας που επέφερε η Νέα Δημοκρατία . Η οποία θα μείνει στην ιστορία όχι ως «κυβέρνηση των Αρίστων», αλλά των «αχρήστων».

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.