Δήμος δέσμευσε λογαριασμούς πολιτών για οφειλές


Σε δεσμεύσεις λογαριασμών εκατοντάδων πολιτών στα Τρίκαλα που οφείλουν μικρά ή μεγαλύτερα ποσά προχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα και εν μέσω πανδημίας δεσμεύτηκαν λογαριασμοί πολιτών οι οποίοι είχαν λάβει ειδοποιητήρια πριν από ενάμισι χρόνο, δεν προσήλθαν και δεν έκαναν καμία ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών τους.

Σημειώνεται ότι το 85% των δεσμευμένων λογαριασμών αφορά οφειλές σε μικρότερες των 500 ευρώ, κυρίως για κλήσεις στάθμευσης.

Από τη πλευρά της Δημοτικής Αρχής αναγνωρίζουν το «σκληρό, αλλά αναγκαίο του μέτρου», διευκρινίζεται δε,όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ότι «οι κατασχέσεις έγιναν σε όσους δεν μπήκαν στη ρύθμιση καθόλου και όχι σε αυτούς που μπήκαν και την έχασαν λόγω covid».

Να υπενθυμίσουμε ότι δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου είναι και πρόεδρος της ΚΕΔΕ και ουσιαστικά με την κίνηση του δίνει το «σήμα» και στους υπόλοιπους δήμους να προχωρήσουν στο συγκεκριμένο μέτρο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.