ΔΣΑ: Να παραταθούν οι προθεσμίες στις εκκρεμείς υποθέσεις υπερχρεωμένωνΟ ΔΣΑ υπέβαλε  αίτημα προς τους Προϊσταμένους των Διοικήσεων των Ειρηνοδικείων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αθηνών, κοινοποιούμενο στον Υπουργό Δικαιοσύνης, προκειμένου να παραταθούν, με Διάταξη των Διοικήσεων των άνω δικαστηρίων κατ΄ αρθ. 148 Κ.Πολ.Δ, οι προβλεπόμενες κατ΄αρθ. 4 Η, 4 4 Θ, 4 I, 4 ΙΑ ν. 3869/10 (όπως τροποποιήθηκε με το ν. 4745/20), δικονομικές προθεσμίες.

Τούτο διότι, εξαιτίας της μέχρι σήμερα αναστολής προθεσμιών σύμφωνα με τις διαδοχικές ΚΥΑ για τη λειτουργία των δικαστηρίων και τη διάταξη του αρθ. 83 παρ. 1γ του ν. 4790/21, η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων λήγει για χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις υπερχρεωμένων την ίδια ημέρα, ήτοι την 04.06.21, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος συγχρωτισμού στις γραμματείες, οι οποίες πρέπει να παραλάβουν τα σχετικά δικόγραφα και τα προσκομιζόμενα έγγραφα έγκαιρα και με τη δέουσα επιμέλεια.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.