ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ


Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά είναι σε εξέλιξη και καίει σε υπαίθριο χώρο με χόρτα. Για την επιχείρηση της κατάσβεσης έχουν σπεύσει στο σημείο τρία οχήματα της Πυροσβεστικής μαζί με εθελοντές. Περί τις 10:15 έγινε γνωστό πως στο σημείο μεταβαίνουν ενισχύσεις με τρία ακόμα οχήματα της Πυροσβεστικής, 6 στο σύνολο πλέον, με 15 πυροσβέστες.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως η φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή με πουρνάρια και πεύκα, σε αρκετή απόσταση από τον Διόνυσο. 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.