Ταξίδι με το πλοίο: "Δήλωση Υγείας" - Αυτό είναι το νέο έγγραφο που πρέπει να συμπληρώνουν οι επιβάτες


Το νέο έγγραφο, το οποίο απαιτείται να συμπληρώσουν οι επιβάτες, προκειμένου μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων να μπορέσουν να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς, έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Δευτέρας το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Στη «δήλωση Υγείας Επιβατών» περιλαμβάνονται εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με το αν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα κορονοϊού, αν έχουν έχει έρθει σε επαφή ή έχουν ταξιδέψει ποτέ με επιβεβαιωμένο κρούσμα, αλλά και για το αν έχουν εμβολιαστεί.

Να θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να ταξιδέψουμε με πλοίο. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες μπορούν να μπουν στο πλοιό, μόνο αν επιδείξουν: πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό αποτέλεσμα PCR Test 72 ωρών ή αρνητικό αποτέλεσμα Rapid Test 24 ωρών ή αρνητικό αποτέλεσμα Self Test 24 ωρών, το αποτέλεσμα του οποίου θα πρέπει να δηλωθεί στο έντυπο Προ-Επιβίβασης ή βεβαίωση νόσησης από δύο μήνες και έως εννέα μήνες.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.