Μεγάλη φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου



Την κινητοποίηση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.
Φωτιά στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική που έλαβε κλήση στις 16:58, η πυρκαγιά καίει στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Πευκών, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.
Το πύρινο μέτωπο προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση, καθώς στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 46 πυροσβέστες, με 14 οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Παράλληλα, η πυρκαγιά κινείται κοντά σε κατοικημένη περιοχή αλλά δεν απειλούνται σπίτια προς το παρόν, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Στην κατάσβεση συμμετέχουν επίσης δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων αλλά και εθελοντές πυροσβέστες.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.