Γαλλία. Επανέρχονται για δεύτερη φορά οι στρατιωτικοί με κείμενό τους και προειδοποιούν τον Μακρόν για εμφύλιο...

 


Οι στρατιωτικοί στην Γαλλία επανέρχονται με δεύτερη ανακοίνωση και προειδοποιούν τον Εμμανουέλ Μακρόν για εμφύλιο..Η δεύτερη αυτή ανακοίνωση για να είμαστε ακριβέστεροι κείμενο, δημοσιεύτηκε στο υπερσυντηρητικό περιοδικό «Valeurs Actuelles»,όπου αναφέρουν  ότι κατηγορούν τη γαλλική κυβέρνηση για «παραχωρήσεις» στον ισλαμισμό. «Πρόκειται για την επιβίωση της χώρας μας», αναφέρεται στην επιστολή, στην οποία όμως οι στρατιώτες δεν κατονομάζονται, όπως επισημαίνουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

 Το θέμα ης επιστολής είναι η  «επιβίωση της χώρας» που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 130.000 υπογραφές.

 Αυτό το κείμενο είναι η απάντηση στην γαλλική κυβέρνηση για την ενέργεια της να επιβάλει κυρώσεις στους στρατιωτικούς εκείνους που συνέταξαν την πρώτη επιστολή κείμενο.Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Υπάρχει κίνδυνος εμφυλίου πολέμου στη Γαλλία και  «Πολέμησαν για να επιτρέψετε στη Γαλλία να γίνει αποτυχημένο κράτος;», διερωτώνται..

 
«Εάν ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, ο στρατός θα διατηρήσει την τάξη στο δικό του έδαφος», αναφέρεται επίσης στο άρθρο. «Κανείς δεν θέλει να προκύψει μια τέτοια κατάσταση αλλά ναι, υπάρχει κίνδυνος εμφυλίου πολέμου στη Γαλλία και το γνωρίζετε πολύ καλά».

Στη νέα παρέμβαση, οι Γάλλοι στρατιώτες δεσμεύονται παράλληλα αυτοί να διαφυλάξουν την τάξη και την εσωτερική ασφάλεια.

Στην πρώτη επιστολή της 27ης Απριλίου, οι υπογράφοντες υποστήριζαν ότι θα πρέπει να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος στη Γαλλία.


 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.