ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD :ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 


Δήλωση σοκ και  χωρίς ίχνος ντροπής ο Κ.Μητσοτάκης ανέφερε σε συνέντευξη του στην γερμανική και καθόλου φιλική προς την πατρίδα μας εφημερίδα Bild ότι θα"" συζητούσε  την προσφορά του Βερολίνου για επιστροφή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων μεταναστών που βρίσκονται στη Γερμανία κι έχουν περάσει από τα χώρα μας, αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια""!

 Δίνοντας συνέντευξη στους τους δημοσιογράφους Paul Ronzheimer και Λιάνα Σπυροπούλου  και συγκεκριμένα σε ερώτηση  του Paul Ronzheimer: «Την προηγούμενη εβδομάδα η γερμανική κυβέρνηση σας προσέφερε κεφάλαια για να δεχτείτε πίσω πρόσφυγες από τη Γερμανία. Οικονομική βοήθεια. Θα δεχτείτε την προσφορά;» ο πρωθυπουργός απαντά ""Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν είναι απλώς θέμα επιστροφής προσφύγων που έφτασαν στη Γερμανία περνώντας από την Ελλάδα. Θα ζητήσω από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες να βοηθήσουν την Ελλάδα και τις άλλες νότιες χώρες στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Η Γερμανία έχει όντως αναλάβει το δικό της μερίδιο"".

Στην αμέσως επόμενη αλλά αποκαλυπτική ερώτηση του δημοσιογράφου ""Έγινε μια συγκεκριμένη προσφορά από τον Γερμανό Υπουργό Εσωτερικών Horst Seehofer, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πληρώσουμε αν η Ελλάδα δεχθεί τους πρόσφυγες"",,,

 Η απάντηση του Μητσοτάκη είναι εντελώς αποκαλυπτική , απροκάλυπτη και αποδίδει με τον πιο καθοριστικό τρόπο ότι ο ""πρωθυπουργός μας"" άγεται και φέρεται από το άρμα της Γερμανίας και της Μέρκελ και την υπηρετεί με τον πιο καθαρό τρόπο...Ακούστε λοιπόν ""Αν η Γερμανία μπορέσει να χτίσει σπίτια για τους πρόσφυγες αυτούς, θα συζητήσω βεβαίως την προσφορά. Αλλά δεν μπορώ να προσφέρω στους πρόσφυγες κάτι που δεν μπορώ να προσφέρω στους Έλληνες πολίτες. Είμαι πολύ ξεκάθαρος ως προς αυτό. Διότι έχουμε περιορισμένη δυνατότητα κοινωνικής στέγασης στην Ελλάδα"".

 ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,,,ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΗΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ;;;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΗ ΑΡΧΗ;;

 










Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.