Αλλοδαπός βίασε 65χρονη σε χωριό της Θήβας

Η  65χρονη βρισκόταν μόνη στο εσωτερικό του σπιτιού της και δεν κατάφερε να σταματήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του αλλοδαπού. Ο αλλοδαπός εισέβαλε  στην μονοκατοικία, ακινητοποίησε την ανυπεράσπιστη γυναίκα χρησιμοποιώντας βία και έβγαλε τα σεξουαλικά του απωθημένα! Αμέσως μετά, έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή του, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από μεικτή περιπολία και να συλληφθεί. Ο 30χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου κρατείται και κλήθηκε η 65χρονη για να τον αναγνωρίσει. Η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί ο βιασμός και να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.