Σχινο ... Από 600 έως 6.000 ευρώ ......εαν κλπ...διδεται . από την κυβέρνηση

 Φωτιά στον Σχίνο: Κάηκαν σπίτια στο Αλεποχώρι – Σε επιφυλακή για  αναζωπυρώσεις (εικόνες) | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 Σχινο ... Από 600 έως 6.000 ευρώ ......εαν κλπ...διδεται . από την κυβέρνηση

Οταν τελιωσε το κακο αμεσως ετρεξαν να βοηθησουν
ΕΤΣΙ ανακοινωθηκε άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά στην Κορινθία και τη Δυτική Αττική με 600 ευρώ για τις πρώτες ανάγκες και μέχρι 6.000 ευρώ για δαπάνες οικοσκευής, μετά την πρώτη καταγραφή των ζημιών, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας από το Αλεποχώρι όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί κυβερνητικό κλιμάκιο.

ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ....παντα το θεμα σκονταφτει στην πραξη ,,και το λενε για δικαιολογια.. γραφειοκρατια δημοσιου ,,ΑΡΑΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΗΗ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΑΜΕ ΗΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ,,,,αν ο καθε υπευθυνος ομως πληρωνε απο την τσεπη του τις ζημιες λογω αμελειας ,,,,θα βλεπαμε τοτε αν θα διδανε στα αποκαιδια και να λεγανε αυτα τα ελαχιστα που λενε

,και οπως παντα  ευχαρίστησε όλους όσοι επιχείρησαν στην περιοχή, το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αυτοδιοίκησης και τους εθελοντές.

Σε δηλώσεις του μετά από τη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι μετά από αυτές τις δαπάνες κοινωνικής προστασίας που θα χορηγήσει το υπουργείο Εσωτερικών, θα ακολουθήσει σειρά δαπανών από τα αρμόδια υπουργεία σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση των πληγεισών περιοχών, τη στεγαστική συνδρομή, την οικιστική στήριξη και τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελείται επίσης από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για Θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, τους γενικούς γραμματείς Οικονομικής Πολιτικής Χρήστο Τριαντόπουλο, Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.