Γλυκα Νερα ..ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 11 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ


Γλυκα Νερα ..ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 11 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ 

Η 20χρονη άτυχη  κοπέλα που την στραγγάλισαν  για να μην φωνάζει προσπαθώντας να σώσει το 11 μηνών  μωρό της  που το απείλησαν  με περίστροφο προκειμένου να βρουν τα χρήματα που ήταν κρυμμένα στο σπίτι, ήταν Αυστριακής  καταγωγής  με βρετανικό διαβατήριο,και  φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Ο πατέρας, ηλικίας 33 ετών, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, βρέθηκε  δίπλα, σφιχτοδεμένος σε μία καρέκλα,  ο οποίος προφανώς δεν μπορούσε να αντιδράσει.
 Κατάφερε όμως να φτάσει μέχρι το τηλέφωνο και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι δράστες, μόλις μπήκαν στο σπίτι, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι του μωρού απειλώντας τους γονείς ότι θα σκοτώσουν το παιδί τους αν δεν τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα. Η μητέρα του βρέφους, από τον φόβο της προφανώς, φώναξε και εκείνοι για να μη χάσουν πολύτιμο χρόνο, την ακινητοποίησαν και τη στραγγάλισαν.
Ο 33χρονος, έντρομος μπροστά στο έγκλημα, προσπαθεί να κάνει ό,τι του λένε οι δράστες, με αποτέλεσμα να βρεθεί δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα. Ο ίδιος, αφού έφυγαν οι τρεις κουκουλοφόροι με το ποσό των 15.000 ευρώ τα χρυσαφικά αξίας πάνω από 20.000  που υπήρχαν στο σπίτι, προσπάθησε να λυθεί. Δεν τα κατάφερε! 
Ωστόσο κατόρθωσε να φτάσει με μεγάλη δυσκολία στο σημείο στο οποίο ήταν η συσκευή του τηλεφώνου και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Οι ληστές ήτανε 3, μπήκαν και σκότωσαν το σκυλί που το κρέμασαν στις σκάλες .

Το έγκλημα από οτι λέει η αστυνομία  παραπέμπει  σε  δράστες  αλλοδαπούς γιατί έχει σκληρά στοιχεία,  απάνθρωπα ή ήτανε μαφιόζικη επίθεση. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.