Μπακατσέλος ..Παραγωγή οικιακών συσκευών MADE IN GREECE,,Το σχέδιο για αναβίωση τηε ελληνικής βιομηχανίας ηλεκτρικών συσκευών..

 


Μετά το οριστικό κλείσιμο και την μεταφορά της παραγωγικής διαδικασίας της ΠΙΤΣΟΣ από τους Γερμανούς ατην Τουρκία, ο Βορειοελλαδίτης βιομηχανος Ν.Μπακατσέλος της ΠΥΡΑΜΙΣ ανέλαβε το βαρύ και δύσκολο φορτίο να ανασυστήσει εκ των θεμελίων την βιομηχανία ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα!

 Οι Γερμανοί λοιπόν έδωσαν το πράσινο φως πωλώντας στον επιχειρηματία μέρος του παραγωγικού εξοπλισμού της Πίτσος!

Οι δύο γραμμές παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών που θα αποκτήσει η Pyramis από την BSH -απομένει η αποσαφήνιση του περιεχομένου της συμφωνίας με την BSH-, θα πάρουν μπροστά στις αρχές του 2022 όταν θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει η νέα μονάδα παραγωγής για την οποία αναζητείται χώρος, 

Ο χώρος αυτός αναζητείατια στις  βιομηχανικές ζώνες Ασπροπυργου και Οινοφύτων,,όπου θα εγκατασταθεί η βιομηχανική μονάδα,,Η επένδυση υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ!

Επίσης χρειάζονται να επιβεβαιωθούν και να πιστοποιηθούν, καλούπια μηχανές

Κατα τον Νίκο Μπακατσέλο στόχος είναι να αναλάβει την παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών για λογαριασμό μεγάλων παικτών του εξωτερικού με τους οποίους σήμερα συνεργάζεται.

Αναφορικά με το προσωπικό που σκοπεύει να απασχολήσει ο Έλληνας επιχειρηματίας στη νέα μονάδα, με βάση το business plan που είχε καταρτιστεί τον Μάρτιο, περίπου 100 άτομα θα χρειαστούν στην πρώτη φάση λειτουργίας, αριθμός ο οποίος θα αυξηθεί μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.  

Η Pyramis Μεταλλουργία ΑΕ, συμφερόντων οικογένειας Μπακατσέλου δραστηριοποιείται σήμερα στην παραγωγή ανοξείδωτων νεροχυτών, με δυναμικότητα άνω των 1.500.000 τεμαχίων ετησίως, το 97% των οποίων εξάγεται.


 Επίσης διαθέτει εργοστάσιο γρανιτένιων νεροχυτών στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς, με το αρχικό ύψος της επένδυσης να ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ και η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα τους 40.000 γρανιτένιους νεροχύτες, ενώ διαθέτει και ευρεία γκάμα ηλεκτρικών συσκευών οι οποίες σήμερα παράγονται στο εξωτερικό. Η εταιρεία έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες όπως η ΙΚΕΑ, η Adeo, κ.ά. για λογαριασμό των οποίων παράγει νεροχύτες με το δικό τους σήμα (PL) ενώ έχει την αντιπροσωπεία των κουζινών körting.


 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.