Νέα έρευνα εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό



Νέα καταγγελία για υπόθεση βιασμού ανηλίκου  για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Την καταγγελία έκανε, 24χρονος ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από επτά χρόνια, τότε που το φερόμενο θύμα ήταν 17 ετών.


Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος θα καλέσει σε κατάθεση τον 24χρονο καταγγέλλοντα.
Η υπόθεση είναι η τέταρτη που αφορά μη παραγεγραμμένο καταγγελλόμενο αδίκημα, η οποία ερευνάται από τη Δικαιοσύνη .

Πριν περίπου ένα μήνα, σε βάρος του Λιγνάδη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθεση βιασμού ενήλικα. Η τρίτη υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο καταγγέλλων, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018. Με αφορμή τη μήνυση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον κ. Σπυρόπουλο και μετά την άσκηση της δίωξης ο φάκελος ανατέθηκε στην 19η τακτική ανακρίτρια.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.