Η Σιγκαπούρη θα δέχεται ταξιδιώτες με ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού μέσω εφαρμογής,,,,,

 

 Η Σιγκαπούρη θα δέχεται από τον επόμενο μήνα ταξιδιώτες που θα χρησιμοποιούν μια εφαρμογή στο κινητό τους με ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας.

Ειδικότερα, από τον επόμενο μήνα θα δέχεται επισκέπτες που θα χρησιμοποιούν στο κινητό τους μια εφαρμογή, η οποία θα τους παρέχει άδεια ταξιδιού και θα περιέχει ψηφιακά πιστοποιητικά με πληροφορίες για διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό και για το εμβόλιο κατά της COVID-19, σύμφωνα με ό,τι ανακοίνωσε σήμερα η ρυθμιστική αρχή Πολιτικής Αεροπορίας.
Μεγάλες αεροπορικές έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές

Με αυτό τον τρόπο η Σιγκαπούρη θα γίνει μια από τις πρώτες χώρες που θα υιοθετήσει αυτή την πρωτοβουλία. Η Σιγκαπούρη θα θέσει σε χρήση την εφαρμογή της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) για ελέγχους πριν από την αναχώρηση, όπου οι ταξιδιώτες θα μπορούν να λάβουν άδεια να ταξιδέψουν αεροπορικώς στη Σιγκαπούρη επιδεικνύοντας μια εφαρμογή στο κινητό τους που θα περιέχει τα απαραίτητα στοιχεία από εγκεκριμένα εργαστήρια.

Το πάσο αυτό δοκιμάστηκε επιτυχώς από την αεροπορική εταιρεία Singapore Airlines. Περισσότερες από 20 αεροπορικές, ανάμεσά τους οι Emirates, Qatar Airways και Malaysia Airlines, επίσης δοκιμάζουν το πάσο. «Η επιτυχία των κοινών προσπαθειών μας θα καταστήσει τη συνεργασία της IATA με την κυβέρνηση της Σιγκαπούρης πρότυπο για να ακολουθήσουν και άλλοι», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο γενικός διευθυντής της ΙΑΤΑ Γουίλι Γουόλς.
Ηγετική η θέση της Σιγκαπούρης στην ανάπτυξη και χρήση τεχνολογίας στη διάρκεια της πανδημίας

Το νησιωτικό αυτό κράτος, το οποίο ανέφερε σχετικά λίγα κρούσματα του κορωνοϊού τη φετινή χρονιά, κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη και χρήση τεχνολογίας στη διάρκεια της πανδημίας και θέλει να γίνει μεταξύ των πρώτων χωρών που θα ανοίξουν και πάλι για την φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων.

Οι αεροπορικές εταιρείες ευελπιστούν ότι περισσότερες χώρες θα εγκρίνουν τις εφαρμογές κινητών με ψηφιακό πάσο που θα επιτρέπουν να ξεκινήσουν και πάλι τα αεροπορικά ταξίδια και να αποφεύγονται οι επιπλοκές και οι καθυστερήσεις στα αεροδρόμια, όπου απαιτούνται πολλοί έλεγχοι σε έγγραφα. Επί του παρόντος οι ταξιδιώτες από τις περισσότερες χώρες απαιτείται να υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό προτού ταξιδέψουν και συγκεκριμένα εντός 72 ωρών πριν από την πτήση τους για τη Σιγκαπούρη. Τα αποτελέσματα του τεστ τα προσκομίζουν κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο και κατά την άφιξή τους.

https://www.iefimerida.gr

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.