Καθαρό το όπλο που σκότωσαν τον Γιωργο Καραϊβάζ

 

Το 9άρι πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δράστες της εκτέλεσης, το οποίο πιθανότατα είχε σιγαστήρα, είναι ''καθαρό'', σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης βαλλιστικής εξέτασης στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. περίμεναν ότι το εν λόγω όπλο δεν θα είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική πράξη.

Ωστόσο, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη εξέταση προκειμένου να καταλήξουν με βεβαιότητα στο οριστικό πόρισμα.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.