Η επιτροπή των ειδικών εισηγείται άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ.Αρνητική ακόμα για το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων.Το απόγευμα οι ανακοινώσεις



 Προς άνοιγμα φαίνεται ότι πηγαίνουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αυτό εισηγήθηκε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Το απόγευμα οι επίσημες ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά.

Να ανοίξουν τα καταστήματα στην Αχαΐα μόνο με ραντεβού και sms στο 13032 εισηγήθηκαν οι ειδικοί που συνεδρίαζαν από το πρωί της Παρασκευής, 9 Απριλίου. Την ίδια στιγμή, η εισήγηση των ειδικών για τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη προτείνουν να λειτουργήσουν μόνο με τη μέθοδο του click away ενώ για την Κοζάνη, όπου η επιδημιολογική εικόνα λόγω του κορονοϊού είναι πιο επιβαρυμένη η εισήγηση των ειδικών είναι τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εισήγηση των λοιμωξιολόγων να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ με αυστηρούς κανόνες και ένα άτομο στο χώρο ανά 25 τ.μ.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το Νίκο Χαρδαλιά σήμερα το απόγευμα.

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί εισηγήθηκαν να παραμείνουν κλειστά τα mall σε όλη τη χώρα, καθώς δεν θεωρούν ότι πρέπει να ανοίξουν ενώ την ίδια άποψη έχουν και για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο που επιτρέπονται με κωδικό 6 στο sms 13033 μόνο για τα Σαββατοκύριακα. 



https://www.ieidiseis.gr/

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.