ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΚΑΨΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ !!


Χθες βράδυ,μας εβαλαν φωτιά στο μπαλκόνι μας,με στόχο να κάψουν την σημαία!!Η σημαία κάηκε και εμείς να κάνουμε τον σταυρό μας που δεν επεκτάθηκε η φωτιά σε όλο το μπαλκόνι και να καουμε ζωντανοί μέσα στο σπίτι μας!!Ιδού η χώρα που ζούμε,ιδού τα δικαιώματα μας πλέον ως Έλληνες,ιδού η κατάντια μας και ποιος ξέρει τι μας περιμένει ακόμη!!

 

ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!  ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ,ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ;; ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΙΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ;;
ΝΑΤΑΣΑ


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.