Για βιασμό κατηγορείται ο γιος του Μπέμπε Γκρίλο στην Ιταλία


Αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια του ιδρυτή των Πέντε Αστέρων

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει ο ιδρυτής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο. Ο 20χρονος γιος του κατηγορείται για βιασμό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica Ιταλοσουηδέζα τον έχει καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό μαζί με τρεις φίλους του, που έγινε το καλοκαίρι του 2019 στη Σαρδηνία. Η κοπέλα σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές επαφές με τον Τσίρο Γκρίλο και τους φίλους του, ενώ οι δικηγόροι υπεράσπισης ισχυρίζονται πως δεν υπήρξε εξαναγκασμός.

Στην σοβαρή αυτή υπόθεση αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Μπέπε Γκρίλο, προκαλώντας όμως αντιδράσεις με τα όσα είπε, υπερασπιζόμενος τον γιο του: «Ο γιος μου δεν είναι βιαστής. Γιατί δεν τους συλλάβατε αμέσως; Διότι καταλάβατε ότι δεν αληθεύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο διότι όποιος βιάζεται δεν καταθέτει μήνυση μετά από οκτώ ημέρες».



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.