Ένας νεκρός και δυο τραυματίες στη Νέα Ερυθραία από φωτιά σε σπίτι



Νεκρός είναι ένας 40χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, το βράδυ του Σαββάτου, στη Νέα Ερυθραία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διώροφη μονοκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τη σορό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ενώ κατάφεραν να διασώσουν δύο ηλικιωμένα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι ο γιος της οικογένειας. Ο νεαρός άνδρας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να είπε στους γονείς του ότι θα τους κάψει όλους και έβαλε φωτιά με την σόμπα γκαζιού που ζεσταινόντουσαν.

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ υπήρξε και συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.