Δεν ανοίγει τελικά το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.
Ανακοίνωση για την αναστολή επαναλειτουργίας των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι μετά από έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου στις τρεις αυτές περιοχές έως και τις 12 Απριλίου.
Η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια έκτακτης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι κορωνοϊού Covid-19 που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 2 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές ΠΕ και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου».

Όπως διευκρίνισε και ο γ.γ. Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.