Εισαγγελική έρευνα σε οίκο ευγηρίας στην Κρήτη - 68 θάνατοι με την ίδια αιτία



Την εκταφή της σορού μιας ηλικιωμένης γυναίκας που είχε πεθάνει σε οίκο ευγηρίας , προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι Αρχές στα Χανιά στην Κρήτη, που έχει παραγγελθεί από τον Εισαγγελέα Χανίων και αναμένεται να αποδείξει αν ο θάνατος της συγκεκριμένης γυναίκας, προήλθε  από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου. Παράλληλα έρευνα εκπονείται για άλλους νεκρούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, οι Αρχές ερευνούν αν κάποιοι από τους ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει στο  ίδρυμα αυτό, υπήρξαν θύματα εγκληματικών ενεργειών. 
Η έρευνα επικεντρώνεται στους θανάτους που έχουν σημειωθεί το τελευταίο έτος στον οίκο ευγηρίας. Ο αριθμός των νεκρών είναι συνολικά 68 άνθρωποι.
Με εισαγγελική εντολή, έχουν ήδη αναζητηθεί από όλα τα ληξιαρχεία της Κρήτης οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου αυτών των 68 νεκρών. Πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν ότι σχεδόν όλες καταγράφουν ως αιτία θανάτου καρδιακή ανακοπή, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία και σκοπός της είναι να δείξει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, μεταξύ αυτών ακόμα και η σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση αλλά και η ανθρωποκτονία με δόλο, δια παράλειψης και κατά συρροή. Ερευνάται επίσης αν έχουν τελεστεί και άλλα αδικήματα.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.