6 έως 8 μήνες διαρκεί η ανοσία του εμβολίου της Pfizer σύμφωνα με την εταιρεία


Με αυτά τα δεδομένα ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού  είναι  παντελώς  άχρηστο!

 Η Pfizer ανακοίνωσε πως τα αντισώματα του εμβολίου της διαρκούν μόνο 6-8 μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χρειάζεται να εμβολιάζονται οι πολίτες τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο (από δύο δόσεις). 

Αυτό διαλύει τα σχέδια της κυβέρνησης! 

Μέχρι στιγμής στη χώρα μας έχουν εμβολιαστεί με τη δεύτερη δόση του εμβολίου μόλις 663.680 πολίτες, κάτι που όπως είναι κατανοητό με τους ρυθμούς που προχωράνε οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουμε κοντά στο 70% του πληθυσμού, που θέλουν οι «ειδικοί». 
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ  του pronews.gr η κυβέρνηση αναμένεται να ετοιμάζει Επιχείρηση «Ελευθερία Νο2» και έναν δεύτερο γύρο εμβολιασμού το φθινόπωρο. Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών και Υγείας γι' αυτό το ενδεχόμενο. 

Ενώ είναι άγνωστο το τι θα γίνει με τους νεότερους πολίτες, οι οποίοι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα εμβολιάζονταν μετά το καλοκαίρι (ή το καλοκαίρι). Ένας γρίφος που καλείται να λυθεί άμεσα, καθώς η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται σε lockdown και μάλλον το Μαξίμου θα πρέπει να «επιστρατεύσει» άλλα όπλα, για τα οποία εδώ και πολλούς μήνες φωνάζουν αρκετοί επιστήμονες, όπως τα φάρμακα. 

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε στις μεταλλάξεις, τις οποίες έχει διαφημίσει αρκετά η κυβέρνηση, και το κατά πόσο αυτές επηρεάζουν τελικά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. 

Την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές για νεκρούς από κορωνοϊό, οι οποίοι έχουν λάβει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου. 

Χαρακτηριστική η σημερινή ανάρτηση του ερευνητή Γιώργου Παυλάκη, ο οποίος υποστήριξε πως συγγενής του που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, κατέληξε. Αλλά και τα όσα είπε ο Δημοσθένης Σαρηγιάνης, σύμφωνα με τον οποίο ο πατέρας του βρίσκεται σε νοσοκομείο με κορωνοϊό, αν και έχει κάνει και αυτός και τις δύο δόσεις του εμβολίου. 

H επιστολή που είχαν στείλει οι ηγέτες (ανάμεσα τους και ο Μητσοτάκης) με την οποία ζητούσαν να εμβολιαστούν όλοι, στην οποία τόνιζαν χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν είναι ασφαλείς, μέχρι να είμαστε όλοι» και προϊδέαζαν για lockdown και απαγορεύσεις για αρκετά ακόμα χρόνια.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.