Από την υγειονομική στην ψηφιακή δικτατορία.Η μετάβαση.Στη Γαλλία εισάγεται η εφαρμογή με QR Codes για την είσοδο σε ρεστοράν,ξενοδοχεία στο πλαίσιο για ιχνηλάτηση θετικών covid19!


Από την υγειονομική στην ψηφιακή δικτατορία…Η μετάβαση….. Η γαλλική κυβέρνηση στο δρόμο που χάραξε το Ισραήλ. Τις επόμενες μέρες θα θέσει πειραματικά μια εφαρμογή του QR Codes για την είσοδο στα ανοιχτά ρεστοράν για τους οδηγούς/ αυτοκινητιστές σύμφωνα με την Le Parisien.

Αυτό το μέτρο προσανατολίζεται να το επεκτείνει σε όλη την εστίαση και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σύμφωνα με Υπ. Τουρισμού που λέει ότι προκύπτουν ηθικής φύσης θέματα αλλά προέχει η υπευθυνότητα στη μάχη κατά covid19.Kαι πρόσθεσε την επόμενη βδομάδα θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των 2 τομέων. Για μέσα Απρίλη προβλέπεται το άνοιγμα. Πρόσθετες υγειονομικές προϋποθέσεις θα είναι τα τεστ, προοευτικό άνοιγμα με απόσταση 1μ ανά τραπέζι και το μάξιμουμ 6 άτομα σε αυτό ή και με υποχρεωτική μασκοφορία σε προσωπικό και πελάτες.

Κάθε πελάτης οφείλει να σκανάρει το QR Code στην είσοδο του καταστήματος για να τσεκάρει την παρουσία του κι έτσι να μπορεί να δεχθεί μια αυτοματοποιημένη ειδοποίηση αν ένας άλλος πελάτης δηλωθεί θετικός τις επόμενες μέρες αναφέρει το bfmtv. Ο μηχανισμός είναι συνδεδεμένος με την εφαρμογή TousAntiCovid. Ο Μεγάλος Αδερφός είναι εδώ το Πανοπτικόν και η Πανεπιτήρηση ο ψηφιακός Παντεπόπτης Οφθαλμός σε πλήρη λειτουργία η απόλυτη ψηφιακή παρακολούθηση των πολιτών σε κάθε τους βήμα σαν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Επίσης θα πραγματοποιούνται tests μέσα στα restaurants που είναι ανοιχτά για τους οδηγούς στους αυτοκινητόδρομους. Το QR Code στην είσοδο του μαγαζιού θ΄αντικαταστήσει το καρνέ κίνησης κι αυτό στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων.

”Θέλουμε να εμπλουτίσουμε το TousAntiCovid για να βελτιώσουμε την ιχνηλάτηση. (σσ. ο ψηφιακός ρουφιάνος θα σε παρακολουθεί μέρα νύχτα σε κάθε βήμα στην ηλεκτρονική ”δημοκρατία”) Aυτό θα επιτρέπει την καλύτερη ιχνηλάτηση των ατόμων και την επανασυναρμολόγηση των αλυσίδων για την καταπολέμηση του ιού, επιτρέποντας παράλληλα να βρει μια πιο φυσιολογική ζωή “, ισχυρίστηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού, Jean-Baptiste Lemoyne, στο Public Senat την Τετάρτη .

Τα προσωπικά δεδομένα όπως και οι ατομικές ελυθερίες με τεράστια ευθύνη του νομικού κόσμου και πολιτικού κατεστημένου τελείωσαν ο ψηφιακός κόσμος υπρεκτιμημένος από τους προωθητές του είναι ο Γιάλυνος κόσμος όπου ο πολίτης είναι παρατηρούμενος κάθε δευτερόλεπτο….Διαρκές ψηφιακό check point που μεταρέπει σε εμπόλεμη ζώνη την καθημερινότητα…

dimpenews.com 


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.