Έπεσαν Instagram και WhatsApp σε όλο τον κόσμο


Σύμφωνα με το DownDetector και κατά τη διάρκεια συγγραφής αυτού του άρθρου, περίπου 20.000 χρήστες Instagram και 9.000 χρήστες WhatsApp αναφέρουν πως δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες από τις 19:00 ώρα Ελλάδος. Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι αρκετά μεγαλύτερο από τις αναφορές στο site, καθώς και πολλοί χρήστες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Στο Instagram το 77% των χρηστών αναφέρουν πως δεν έχουν πρόσβαση στο news feed ενώ στο WhatsApp το 71% δεν έχουν σύνδεση. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε τη διακοπή και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Facebook. Στο Twitter, το hashtag #InstagramDown είναι στα trending.

Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο. 



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.