Απάντηση Facebook -ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ...ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ- ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ



Αναφέρει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Facebook πως  «επιτρέπουμε στους χρήστες μας να συζητούν ουδέτερα για αυτά τα άτομα και να δημοσιεύουν ειδήσεις σχετικές με τις ενέργειές τους. Παρόλο που σημειώνεται μεγάλη πρόοδος στα συστήματά μας, αυτά δεν παύουν να μην είναι τέλεια, με αποτέλεσμα κατά περιπτώσεις να γίνονται λάθη, όπως συνέβη στην προκειμένη. Το περιεχόμενο που αφαιρέθηκε κατά λάθος επαναφέρθηκε, όταν αυτό διαπιστώθηκε».


Έχει υποστηριχθεί η άποψη ότι η ματαίωση μιας δημοσίευσης στο Φέισμπουκ δεν συνιστά λογοκρισία επειδή το Φέισμπουκ είναι ΙΔΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και όχι δημόσια αρχή και επειδή το «λογοκριμένο» άρθρο μπορεί να δημοσιευτεί αλλού, είτε σε έντυπα είτε σε ηλεκτρονικά μέσα.

Το Φέισμπουκ για τον έλεγχο της αξιοπιστίας του περιεχομένου των δημοσιεύσεων χρησιμοποιεί τα Ελληνικά Hoaxes, ενώ για τον έλεγχο των σχολίων και των δημοσιεύσεων σχετικά με την τήρηση των «Όρων της κοινότητας» (έλεγχος για βίαιο ή άσεμνο περιεχόμενο ή για απειλές) χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες εταιρειών όπως η Teleperformance.

'Eνας ΙΔΙΩΤΗΣ μας κλείνει το στόμα, όχι γιατί προσβάλλουμε , αλλά επειδή δεν θέλει να ακούγονται οι  αλήθειες μας, και δεν τον ενδιαφέρει να αντιπαρατεθούν οι απόψεις γιατί θα βγουν τα ''άπλυτα''στη φόρα!!!
Αυτό λέγεται δημοκρατικός διάλογος, φτου κακά, όχι, προτιμούμε να σε φιμώσουμε!!!

ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ  ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ!!!







Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.