ΕΔΕ για τη διαρροή του βίντεο με το τροχαίο στη Βουλή





Εσωτερική έρευνα έχει διαταχθεί στους κόλπους της Βουλής για τη διαρροή του βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον 23χρονο δικυκλιστή.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, την Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους διέρρευσαν το επίμαχο βίντεο.

Το βίντεο που είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας καταγράφει καρέ - καρέ από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από την Βουλή.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.