Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο στο ύψος του κτήματος Συγγρού

 Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε φωτεινό σηματοδότη
Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του κτήματος Συγγρού. Το λεωφορείο βρισκόταν εκτός υπηρεσίας πιθανότα λόγω βλάβης και επέστρεφε στο αμαξοστάσιο.

Ωστόσο κάποια στιγμή ο οδηγός στην προσπάθεια του να φρενάρει κατάλαβε ότι δεν λειτουργούν τα φρένα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει πάνω σε φωτεινό σηματοδότη. Στο σημείο εξαιτίας του ατυχήματος υπήρξε αρκετό μποτιλιάρισμα.

https://www.protothema.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.