Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ για τον ξυλοδαρμό του νεαρού την Κυριακή


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ανθυπαστυνόμος της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 29χρονου άνδρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε προηγηθεί σχετική πρόταση του αξιωματικού που διενεργεί την ΕΔΕ, ενώ ακόμα εξετάζεται το αν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του που ήταν παρόντες στο περιστατικό και δεν αντέδρασαν.

Στη μαρτυρία του για τα όσα συνέβησαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο 29χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΕΜΠ που «πρωταγωνίστησε» στις σκηνές αστυνομικής βίας που όλοι είδαν, είπε μεταξύ άλλων: «Έφαγα παντού γκλοπιές από τον αστράγαλο μέχρι την κνήμη, τους μηρούς, τους γλουτούς, την πλάτη και το κεφάλι», ενώ πρόσθεσε: «Πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε λεκτικά και μόνο και να εκφράσουμε τη στήριξή μας στις οικογένειες. Οι αστυνομικοί επέλεξαν να στήσουν σκηνικό έντασης, να σπρώχνουν, να χτυπούν και να βαράνε αδιακρίτως».

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.